Γραμμή Παραγωγής

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν το καλώδιο οπτικών ινών, εξαρτήματα οπτικών επικοινωνιών, πρώτες ύλες παραγωγής οπτικών καλωδίων, ανάπτυξη τεχνολογίας οπτικών επικοινωνιών και servic.

 

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

园区环境

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

生产车间

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

▶成品放置

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

▶机器

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

▶光纤材料

Shenzhen Zhaoxian Special Optical Fiber Cable Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

 

OEM / ODM

Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε Dapeng που η νέα περιοχή, η πόλη. Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με τα προηγμένα όργανα εξοπλισμού και δοκιμής κατασκευής καλωδίων οπτικών ινών.

Τα προϊόντα της επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, τις επικοινωνίες ραδιοφώνων και τηλεόρασης, τις επικοινωνίες κρατικού πλέγματος, τις στρατιωτικές επικοινωνίες, τις επικοινωνίες εθνικών οδών, τις εξάγοντας επικοινωνίες, κ.λπ., οι οποίες είναι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες.

Ε & Α

Η επιχείρηση τρέχει τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και έχει ένα σύστημα διαβεβαίωσης ποιότητας ήχου.


Η επιχείρηση έχει διάφορους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας και τεχνικές σπονδυλικές στήλες για πολλά χρόνια, και έχει μια συνεταιριστική σχέση με το διάσημο nanjing πανεπιστήμιο των ταχυδρομείων και των τηλεπικοινωνιών για να πραγματοποιήσει τις τεχνικές ανταλλαγές και να αναπτύξει από κοινού τα προϊόντα.

Αφήστε ένα μήνυμα