Οι «σε απευθείας σύνδεση οδηγίες έκθεσης καντονίου δίκαιες» πρώτες απελευθέρωσαν τους εκθέτες: η μορφή ικανοποιεί βασικά τις ανάγκες

April 27, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι «σε απευθείας σύνδεση οδηγίες έκθεσης καντονίου δίκαιες» πρώτες απελευθέρωσαν τους εκθέτες: η μορφή ικανοποιεί βασικά τις ανάγκες

Λι Huaqing δημοσιογράφων δικτύων οικονομικής παρατήρησης.  Στις 26 Απριλίου, ο επίσημος ιστοχώρος της έκθεσης καντονίου ανήγγειλε τις πρώτες σε απευθείας σύνδεση οδηγίες έκθεσης της 127th έκθεσης καντονίου, οι οποίες διευκρίνισαν τη 127th περίοδο έκθεσης καντονίου δίκαιη, το πεδίο της έκθεσης των επιχειρήσεων, το θέμα της έκθεσης, το σχήμα της έκθεσης και άλλες πτυχές.

 

Επηρεασθείσα από τη νέα επιδημική κατάσταση κορωνών, η 127th έκθεση καντονίου αναβλήθηκε την 15η Ιουνίου στις 24 Ιουνίου ~, και η περίοδος έκθεσης ήταν 10 ημέρες. Αυτό είναι επίσης την πρώτη φορά ότι η έκθεση καντονίου έχει μια ιστορία περισσότερων από 60 ετών. Το νέο σχήμα φέρνει ολόκληρη μια νέα διαδικασία προετοιμασιών. Ο διοργανωτής της έκθεσης καντονίου είπε ότι θα παραγάγει τους οδηγούς για την έκθεση βασισμένη στην πρόοδο της εργασίας έκθεσης ομάδας και θα την απελευθερώσει πολλές φορές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι «σε απευθείας σύνδεση οδηγίες έκθεσης καντονίου δίκαιες» πρώτες απελευθέρωσαν τους εκθέτες: η μορφή ικανοποιεί βασικά τις ανάγκες  0

 

Ο πρώτος οδηγός έκθεσης εισάγει αυτού, εκτός από περίπου 25.000 επιχειρήσεις που έχουν λάβει τη ρύθμιση θαλάμων για τη 127th έκθεση εξαγωγής καντονίου δίκαιη και οι υπερπόντιες ομάδες και οι επιχειρήσεις έκθεσης που έχουν ολοκληρώσει την προκαταβολή πληρωμής των αμοιβών θαλάμων για τη 127th έκθεση εισαγωγών καντονίου δίκαιη, για να εξασφαλίσουν την ποιότητα της έκθεσης καντονίου που κρατιέται σε απευθείας σύνδεση για πρώτη φορά επιπλέον, άλλες καταρτισμένες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της διασυνοριακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων των «σύγχρονων δίκαιων, σφαιρικών εμπορικών ευκαιριών καντονίου». Από αυτήν την άποψη, ο αριθμός συμμετεχουσών επιχειρήσεων στη 127th έκθεση καντονίου θα επεκταθεί.

 

Το περισσότερο σημαντικό μέρος των πρώτων οδηγιών έκθεσης είναι να διευκρινιστεί το σχήμα της σε απευθείας σύνδεση έκθεσης καντονίου. Οι οδηγίες έκθεσης που επισημαίνουν ότι η 127th έκθεση καντονίου θα κρατηθεί στην πλατφόρμα που καθιερώνεται στον επίσημο ιστοχώρο της έκθεσης καντονίου. Αν και η πλατφόρμα χτίζεται ακόμα, είναι σαφές ότι θα υπάρξουν τέσσερα σημαντικά λειτουργικά τμήματα.

 

Ο πρώτος είναι η σε απευθείας σύνδεση λειτουργία επίδειξης και ελλιμενισμού. Οι επιχειρήσεις μπορούν να φορτώσουν τις πληροφορίες τους επιχείρησης και προϊόντων υπό μορφή εικόνων, βίντεο, τρισδιάστατος, VR, κ.λπ. για την πολυδιάστατη επίδειξη, και μπορούν επίσης να φορτώσουν τους εικονικούς θαλάμους για να διευκολύνουν την τρισδιάστατη επίδειξη των εικόνων, των προϊόντων απελευθέρωσης, και των αγοραστών. Μπορείτε να ερευνήσετε για τα προϊόντα ή τις επιχειρήσεις μέσω των λέξεων κλειδιών ταξινόμησης εκθεμάτων, προϊόντων και επιχείρησης, του αριθμού θαλάμων, κ.λπ., και να επισκεφτείτε τον επιχειρηματικό εικονικό θάλαμο.

 

Ο δεύτερος είναι το ζωντανό τμήμα στον τομέα του μάρκετινγκ δραστηριότητας. Κάθε επιχείρηση μπορεί οργάνωση 10 × δωμάτιο ραδιοφωνικής μετάδοσης 24 ώρας on-line ζωντανό χωριστά. Το ζωντανό δωμάτιο ραδιοφωνικής μετάδοσης έχει τις λειτουργίες όπως η ρολόι--απαίτηση, το βίντεο φορτώνει, διαλογική επικοινωνία, και διανομή. Είναι κατάλληλο για τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν το εξατομικευμένο ζωντανό μάρκετινγκ και να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες. Επικοινωνήστε και διαπραγματευτείτε.

 

Το τρίτο είναι για το ελλιμενίζοντας τμήμα λειτουργίας. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τους εκθέτες και τους αγοραστές για να δημοσιεύσει τις πληροφορίες προσφοράς και ζήτησης, και παρέχει τις τίμιες βασικές πληροφορίες και για τα δύο κόμματα της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης των προηγούμενων εκθέσεων εκθετών αγοραστών “συμμετοχή, προέλευση εγγραφής,”, και εάν είναι δίκαιες επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων καντονίου. Προκειμένου να γίνει σεβόμενη και να εξασφαλιστεί η μυστικότητα του εμπορίου B2B, και τα δύο κόμματα μπορούν να επιλέξουν τα εργαλεία τρίτων για να διεξαγάγουν τις σε βάθος διαπραγματεύσεις και να καθιερώσουν τις διαταγές. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης μερικές τηλεοπτική σύσκεψη και κοινωνικές συνδέσεις λογισμικού για να διευκολύνει τη χρήση και των δύο κομμάτων. Η σελίδα πλατφορμών παρέχει την πολύγλωσση υποστήριξη μεταφράσεων για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των αγοραστών και των εκθετών.

 

Τέταρτο, το τμήμα λειτουργίας δραστηριότητας συγχρονισμού πλατφορμών τρίτων. Η 127th έκθεση καντονίου οργάνωση μια διασυνοριακή περιοχή δοκιμής ηλεκτρονικού εμπορίου περιεκτική, και συγχρόνως, το θέμα των «σύγχρονων δίκαιων, σφαιρικών εμπορικών ευκαιριών καντονίου» θα κρατηθεί σε κάποιο εσωτερικό τρίτο που οι διασυνοριακές επιχειρήσεις πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων σε εθελοντική βάση.

 

Οι ενάρξεις νέων προϊόντων, τα φόρουμ και άλλες δραστηριότητες που υπήρξαν στην προηγούμενη έκθεση καντονίου θα κινηθούν επίσης on-line.

Ένας υπάλληλος μιας επιχείρησης οικιακών συσκευών που συμμετείχε σε πολλές συνόδους των δίκαιων δημοσιογράφων καντονίου στο δίκτυο οικονομικής παρατήρησης που στην προηγούμενη σε μη απευθείας σύνδεση έκθεση καντονίου, η επιχείρηση θέλησε κυρίως να επιδείξει την επιχείρηση και να εισαγάγει τα προϊόντα, να διατηρήσει τους παλαιούς πελάτες και να αναπτύξει τους νέους πελάτες, και να λάβει τις πληροφορίες βιομηχανίας. Η σε απευθείας σύνδεση μορφή της 127th έκθεσης καντονίου κάλυψε την έκθεση, εμπορικές συναλλαγές, οι δραστηριότητες επικοινωνίας και φόρουμ ικανοποιούν βασικά τις ανάγκες έκθεσης της επιχείρησης, και ελπίζουν ότι οι τεχνικοί υποστηρικτές θα απασχοληθούν στερεά και θα παράσχουν σε μια ομαλή σε απευθείας σύνδεση εμπειρία.

 

Για τους υπαλλήλους των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, ο φόρτος εργασίας κατά τη διάρκεια της περιόδου έκθεσης της 127th έκθεσης καντονίου μπορεί να είχε αυξηθεί. Σε τελευταία ανάλυση, η σε μη απευθείας σύνδεση έκθεση καντονίου θα έχει έναν σταθερό χρόνο έκθεσης και θα κλείσουν τη νύχτα, αλλά το ζωντανό δωμάτιο ραδιοφωνικής μετάδοσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί 24 ώρες. Οι υπάλληλοι των προαναφερθεισών επιχειρήσεων εγχώριων συσκευών είπαν στους δημοσιογράφους ότι η επιχείρηση έχει προγραμματίσει αρχικά να κάνει τις ζωντανές ραδιοφωνικές μεταδόσεις στα διαφορετικά θέματα τις διαφορετικές ημέρες, όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων για μια ημέρα και τα ψυγεία για τη επόμενη μέρα για τις διαφορετικές χρονικές περιόδους της ημέρας για τους πελάτες στις διαφορετικές περιοχές, παραδείγματος χάριν, για τη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού το απόγευμα, το βράδυ, το στοχεύω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ζωντανός χρόνος του ζωντανού δωματίου ραδιοφωνικής μετάδοσης είναι μακροχρόνιος, και η πρωτοβουλία είναι κυρίως στα χέρια της επιχείρησης. Η επιχείρηση πρέπει να προγραμματίσει το ζωντανό περιεχόμενο ραδιοφωνικής μετάδοσης εκ των προτέρων.

 

Οι υπάλληλοι των προαναφερθεισών επιχειρήσεων εγχώριων συσκευών είπαν στους δημοσιογράφους ότι τα δίκαια εκθέματα καντονίου της επιχείρησης έχουν προετοιμαστεί καλά. Αυτή τη στιγμή, ψάχνουν τις επιχειρήσεις που μπορούν να κάνουν τρισδιάστατα και άλλα εικονικά αποτελέσματα για να σχεδιάσουν τους εικονικούς θαλάμους. Αυτά θα είναι νέες δαπάνες. Εάν συμμετέχετε σε μια φυσική έκθεση, εκτός από την αμοιβή θαλάμων, πρέπει επίσης να πληρώσετε για την έκθεση. Η σε απευθείας σύνδεση έκθεση μπορεί να κερδίσει κόστος της έκθεσης μπορεί να μεταφερθεί στις εικονικές δαπάνες θαλάμων.

Εκτός από την προετοιμασία των εικονικών θαλάμων και την προετοιμασία του ζωντανού περιεχομένου, οι υπάλληλοι των προαναφερθεισών επιχειρήσεων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών επίσης εντατικά έρχονται σε επαφή με τους πελάτες για να υπενθυμίσουν ο ένας στον άλλο για να δώσουν προσοχή στις δραστηριότητες της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της έκθεσης καντονίου.

 

Μερικές επιχειρήσεις έχουν θερμάνει για να συμμετέχουν στη σε απευθείας σύνδεση έκθεση καντονίου. Ηλεκτρικός Gree που εισάγεται ότι στις 15 Απριλίου, Gree προώθησε μια συνεδρίαση της προώθησης προϊόντων σειράς υγείας, η οποία προωθήθηκε στους σφαιρικούς πελάτες υπό μορφή βίντεο. Η πρόωρη προσαρμογή στη «προώθηση σύννεφων» θα βοηθήσει να συμμετέχει στη 127th έκθεση καντονίου.

 

Ο δίκαιος διοργανωτής καντονίου υπενθύμισε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρώτη σε απευθείας σύνδεση έκθεση καντονίου, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την κατάρτισή τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τα χαρακτηριστικά των σε απευθείας σύνδεση εκθέσεων τα κόμματα τεχνικής υποστήριξης θα οργανώσουν το βίντεο εκπαιδευτικός το Μάιο (ο συγκεκριμένος χρόνος θα δηλωθεί αργότερα) οι επαρχίες και οι πόλεις η εμπορική ομάδα θα οργανώσουν επίσης τους εκθέτες για να διευθύνουν να εκπαιδεύσουν ανάλογα με την περίπτωση.